Narren, Sarren & Sparren met Bert van Dijken

Sta je open om blokkades op te heffen? De ondernemer in jezelf terug te vinden? Soms doet één Narren, Sarren & Sparren dag met mij al wonderen. Andere keren is er meer tijd en aandacht nodig om jouw oplossing te vinden. Toch weet je bij Go Basic altijd waar je aan toe bent. Want voorafgaand aan iedere coachingstraject breng ik de wensen en eisen in kaart van mijn cliënten. Iedereen is immers uniek.
Narren, Sarren & Sparren met Bert Wil je ook graag een keer op pad met de Nar? Neem gerust vrijblijvend contact op via +31 (0)6 51 188 781 of bert@gobasic.nl of gebruik het contactformulier. Schrijf in
Hoe ziet een dag ondernemerscoaching eruit?
Je ‘Nar’ haalt je ’s ochtends met de auto op en neemt je mee naar de plek waarvan jij hebt aangegeven dat je je thuis voelt en waar je energie van krijgt. Tijdens de Narren, Sarren & Sparren dag praten we over je leven, thema’s op werk en zaken waar je tegenaan loopt. Aan het eind van de dag breng ik je weer terug naar ons beginpunt.

Ondernemerscoaching kan confronterend zijn. Het zet denkprocessen in gang, haalt opsmuk weg en werkt zo verhelderend. Het doel is jou als ondernemer, en daarmee je organisatie, te optimaliseren. Na de coaching dag bel ik je op om de sessie te evalueren en – wanneer er behoefte is – een vervolgsessie in te plannen.

Vervolg coachingstraject

Na een Narren, Sarren & Sparren dag plan ik vaak een dagdeel sessie in om de optimalisatie van jou en je organisatie (verder) in gang te zetten. Deze losse één op één coaching sessies duren minimaal vier uur en vinden meestal plaats op een externe locatie.

Unieke werkwijze van de Nar

Om ondernemers te helpen terug te gaan naar de basis van hun ondernemerschap neem ik de rol aan van Nar. Van oorsprong had de Nar een speciale positie aan het hof. Omdat hij zich opmerkingen en handelingen kon veroorloven die niemand anders kon maken, wist hij vaak meer te bereiken dan de raadgevers van de koning.

De Nar kan vrijuit praten en vertelt de zuivere waarheid, zelfs wanneer die pijnlijk is. Alleen op die manier kunnen jij en je onderneming optimaliseren. Voor de Nar staan welzijn en een prettige, zinvolle en zingevende werksfeer centraal. Hij neemt daarbij de innerlijke drijfveer van mensen als uitgangspunt. Precies zo ga ik ook als Optimalisator en coach te werk tijdens ondernemerscoaching.

Herkenbaar?

  • Maak je (te) veel uren, maar kom je niet (genoeg) meer vooruit?
  • Lijkt het alsof je alleen nog maar bezig bent met administratie en acquisitie?
  • Heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent geraakt?
  • Wil je zelf en als ondernemer meer bereiken?
Ik help ondernemers als Optimalisator de kwaliteit van hun organisatie te optimaliseren. Ik begin bij de basis en laat mensen het contact met zichzelf weer herstellen. Vanuit daar bouw ik verder aan de competenties van de ondernemer. Ik ga op zoek naar de bron die je onderneming inspireert en weet met mijn jarenlange zakelijke ervaring, ondernemersachtergrond en gedegen kennis altijd creatieve oplossingen en methoden aan te dragen.

Lees hier meer over mij.

Zet de eerste stap

Met mijn down to earth aanpak weet ik tijdens de coaching sessies snel tot de kern van het probleem te komen. Ik luister, stel je op je gemak en inspireer je om tot nieuwe ideeën te komen. Een dag Narren, Sarren & Sparren doet wonderen voor je onderneming. Zet de eerste stap en boek een coaching sessie bij Go Basic. Zo run jij binnen de kortste keren weer met plezier een succesvolle onderneming.

Hier vind je mijn contactgegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.