Over Bert van Dijken

Als geboren en getogen Groninger groei ik op in een ondernemersgezin. Zelf start ik onderaan de ladder en bekleed ik gedurende mijn carrière verschillende sales- en managementfuncties bij nationale en internationale organisaties. Onder andere als agent voor bekende sportmerken, als mede-eigenaar van luxe keukenstudio SieMatic en in diverse managementfuncties bij KPN. Ook rond ik NIMA-A met succes af tijdens mijn commerciële carrière.

Teruggefloten door het leven

In 2001 word ik teruggefloten door het leven. Mijn werk deed ik op de automatische piloot en het plezier was verdwenen. Ik was niet langer aan het leven, maar aan het overleven. Het bleek een keerpunt in mijn leven. Met behulp van een coach wist ik te behouden wat goed was, afscheid te nemen van oude patronen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die mij verder zouden helpen. Lees hier mijn hele verhaal.

Coaching en Training

In 2008 ben ik gestart met Go Basic: hiermee help ik ondernemers op het snijvlak van coaching, training, advies- en interim management. Hiervoor volgde ik verschillende post HBO opleidingen bij Phoenix: van Professionele Communicatie met Transactionele Analyse tot NLP en van Systemisch Werken tot de trainersopleiding.

Ook verzorgde ik optimalisatietrajecten bij KPN Retail, Vodafone, UPC, Saturn/Media Markt & Pon Automotive (VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche). Daarnaast begeleid ik 1-op-1 ondernemers met mijn Narren, Sarren & Sparren sessies.

Altijd in ontwikkeling

Als mens en ondernemer wil ik altijd het beste uit mijzelf halen en daarom blijf ik mij ontwikkelen. Na jarenlange intensieve coaching heb ik mij de afgelopen tijd onder andere verder ontwikkeld op het gebied van ‘Professionele Communicatie’, ‘Trainen op Identiteitsniveau’, ‘Systemisch Werken’ en ‘Sjamanisme’. In 2021 vervolg ik mijn ontwikkelingspad met ‘Werken met interactieve zelf-resonantie’, een traumaverwerkingsmethode. Ik geloof in een leven lang leren: voor mij en voor de ondernemers die ik mag begeleiden.

Samen aan de slag met de kwaliteit van jouw ondernemersleven?                Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in