The Wape Up

The Wake Up

Hoe je in het hier en nu reageert op situaties, heeft vaak te maken met hoe je dat vroeger thuis deed. Onbewust herhalen we vaak oude patronen. We reageren automatisch, in plaats van dat we bewust kiezen om antwoord te geven.

Bewust kiezen hoe je reageert

Tijdens The Wake Up ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschap en leer je dat je kunt kiezen hoe je wilt reageren op wat je aantreft, in plaats van automatisch te reageren. Wanneer je begrijpt waarom je doet wat je doet, leer je nieuwe keuzemogelijkheden te zien. Daar waar je eerder maar één optie zag, zijn er nu vele mogelijkheden beschikbaar. Met de nieuwe inzichten gaan we oefenen, zodat je ook echt ervaart dat er meer mogelijk is.
Narren, Sarren & Sparren met Bert Wil je ook graag een keer op pad met de Nar? Neem gerust vrijblijvend contact op via +31 (0)6 51 188 781 of bert@gobasic.nl of gebruik het contactformulier. Schrijf in
The Wake Up leiderschap

Vormgeven aan persoonlijk leiderschap

In The Wake Up kijken we hoe jij jouw persoonlijk leiderschap (nog) meer vorm kunt geven. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf kunt neerzetten in je team en de organisatie.

Voor wie is The Wake Up?

The Wake Up is voor professionals die zich willen ontwikkelen, hun patronen willen doorbreken en nieuwsgierig zijn.

Onze werkwijze

We werken via The Wake Up paspoort, zodat jij na deze dagen een duidelijk verhaal over jezelf hebt. Wie ben jij, wat zijn jouw terugkerende patronen, waar komen ze vandaan, welke beslissingen heb jij genomen, waar stagneert het en wat heb jij te leren om dit in beweging te zetten? Vanuit de inzichten die je hebt, oefenen we met het nemen van nieuwe afslagen op de rotonde. De interactie met de groep ondersteunt de leerweg. We werken veelal ervaringsgericht, ondersteund door theorie en maken het concreet met jouw persoonlijke The Wake Up paspoort.
The Wake Up leren

Verschillende werkvormen

We zetten hiervoor verschillende werkvormen in: Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), transactionele analyse, NLP. Daarnaast werken we veel met verhalen, voorbeelden en metaforen van onszelf of van bijzondere denkers en doeners die ons beïnvloed hebben. We gaan voor diepgang met een vleugje luchtigheid.

Het resultaat van The Wake Up

Het resultaat van The Wake Up is dat jij je vrijer voelt met meer focus. Je hebt inzicht in belangrijke dynamieken binnen jouw persoonlijkheid, inzicht in patronen en overtuigingen en de tools om bewuste, effectievere en meer autonome keuzes te maken in hoe je reageert. Dit doe je vanuit verlangen, vrijheid en verbondenheid. Verbondenheid met jezelf en de wereld om je heen, waarmee je ook effectiever gaat samenwerken en -leven.
The Wake Up ontwikkeling

Ontwaak en word WAKKER

WAKKER worden noemen wij dat. Bij The Wake Up geloven we dat wanneer we niet langer in staat zijn om een situatie te veranderen, we worden uitgedaagd om onszelf te veranderen, zoals Viktor Frankl ooit zei.

Onze experts en werkwijze

The Wake Up wordt geleid door Annemarieke Driessen, de oprichter van het programma, en Bert van Dijken, een ervaren trainer en begeleider. Samen hebben ze een aanpak ontwikkeld die teruggrijpt naar de basis, om vooruit te kunnen kijken.

Het programma bestaat uit vier trainingsdagen, verdeeld over een tweedaags blok en twee losse dagen. Daarnaast omvat het programma tussentijdse opdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen, een coachingsessie om dieper in te gaan op jouw persoonlijke uitdagingen, en een inspirerende boksclinic.Aanmelden


Ontdek je persoonlijk leiderschap met The Wake Up
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.