‘Als het vlammetje langzaam dooft…’

‘Het managen van mijn kantoor gaat me best goed af, maar ik ben absoluut geen goede werkgever’. Deze conclusie trekt John-Phillip als hij na 15 jaar merkt dat het vlammetje langzaam dooft.

‘Bert van Dijken achterhaalde in een paar uur tijd waar ik in de praktijk op vastloop’, begint de accountant te vertellen. En dat is maar goed ook. Want ik ben niet zo’n zweverig type, dus heb ik het Narren, Sarren & Sparren lang voor me uitgeschoven.

Nooit gezien!
John-Phillip blijkt geen ster te zijn in delegeren. ‘Ik betaal, dus ik bepaal’, was zijn motto: ‘Het is niet zo dat ik alles zelf wil doen, maar delegeren moet je kunnen en durven. Ik heb het nooit geweten, nooit gekend en nooit gedaan. Mijn bottleneck? Vertrouwen. En dat terwijl de rechterhand die ik miste, hier al lang werkt, maar ik het nooit zo heb gezien!’

Alles aan de kant
De slotsom was al snel duidelijk, weet de ondernemer nu. ‘Ik ben een solist. In die rol functioneer ik beter dan als kartrekker. In de afgelopen vijftien jaar heb ik alles aan de kant geschoven voor mijn bedrijf. Zelfs mijn gezondheid’.

Nieuw begin
‘Het kantoor is verkocht en ik begin opnieuw’, zegt John-Phillip zichtbaar opgelucht. ‘Voortaan hoef ik alleen nog rekenschap te geven aan mijn klanten en mijn gezin’.

– John Phillip Broers RMA RCA
0162 Finance B.V.

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in