Over Bert
van Dijken

Bert van Dijken is een geboren en getogen Groninger (1964), opgegroeid in een ondernemersgezin. Bert begon onderaan de ladder en heeft verschillende sales en management functies bekleed bij nationale en internationale bedrijven.

Commerciële carrière

Na een commerciële carrière als agent van een aantal bekende sportmerken, mede-eigenaar van een luxe keukenstudio en diverse managementfuncties bij KPN werd hij in 2001 ‘teruggefloten door het leven’. Hij stond op de automatische piloot en hij had geen plezier meer in zijn werk. Bert had het gevoel dat hij niet meer aan het leven, maar aan het óverleven was. Dat was een keerpunt in zijn leven. Met behulp van een coach wist Bert te behouden wat goed was, afscheid te nemen van oude patronen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die hem zouden helpen zijn overlevingsstrategie te gebruiken als kracht.

Klik hier om de .pdf te lezen.

Training en coaching

In 2008 startte Bert Go Basic waarmee hij ondernemers helpt op het snijvlak van training, coaching, advies- en interim management. Zo heeft hij onder meer optimalisatietrajecten ingezet bij KPN Retail, Vodafone, UPC, Saturn/Media Markt & Pon Automotive (VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche).

Wanneer hij een coachingtraject start, begint Bert bij de basis. Hij laat mensen het contact met zichzelf weer herstellen. En bouwt vanuit daar verder aan de competenties van de ondernemer. Daarbij stelt Bert zich op als optimalisator en Nar. De Nar heeft een speciale positie. Hij vertelt de waarheid, ook wanneer die pijnlijk is. Met zijn down to earth aanpak helpt Bert ondernemers hun doel (weer) helder te krijgen.

Op Narren, Sarren & Sparren pad

Tijdens de Narren, Sarren & Sparren sessies houdt Bert van Dijken ondernemers een spiegel voor. Er wordt gepraat over het leven, thema’s op werk en blokkades die er zijn. Dat zet denkprocessen in gang en werkt verhelderend.

Persoonlijke ontwikkeling

Bert wil altijd het beste uit zichzelf halen en blijft zich daarom ontwikkelen. Zo heeft hij zich de afgelopen jaren persoonlijk verder ontwikkeld op het gebied van ‘Professionele Communicatie’, ‘Trainen op Identiteitsniveau’ en ‘Systemisch Werken’.

Ook op Narren, Sarren & Sparren pad met Bert van Dijken?
Zet de eerste stap en neem nu contact op om een afspraak te maken.

Curriculum
Vitae

Groningen, 22 augustus 1964
Geboren en getogen in ondernemersgezin
Doorloopt de middelbare school

Carrière
1985 – 1996 Van loopjongen tot ondernemer
1996 – 1999 Voert agenturen bekende sportmerken
1998 – 2005 Is mede-eigenaar SieMatic keukenontwerpers Groningen
1999 – 2008 Vervult verschillende commerciële management functies KPN
2006 Richt Go Basic op

Vervolgopleidingen
1998 – 1999 NIMA-A
2007 – 2014 Volgt verschillende post HBO opleidingen bij Phoenix
– Professionele communicatie met Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken
– Trainersopleiding
– Vervolgopleiding Systemisch Werken
2017 – Opleiding Sjamanisme

Privé
2001 Wordt teruggefloten door het leven
2001 – 2012 Doorloopt eigen coachingstraject
2006 Gescheiden

Opnieuw getrouwd in 2018 en samenwonend met vrouw en zoon Sander van 18.

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in