Narren, Sarren & Sparren met
Bert van Dijken

Sta je open om blokkades op te heffen? De ondernemer in jezelf terug te vinden? Soms doet één Narren, Sarren & Sparren dag met Bert al wonderen. Andere keren is er meer tijd en aandacht nodig om jouw oplossing te vinden. Toch weet je bij Go Basic altijd waar je aan toe bent. Want voorafgaand aan iedere coaching sessie brengt Bert de wensen en eisen in kaart van zijn cliënten. Iedereen is immers uniek.

Hoe ziet zo’n Narren, Sarren & Sparren dag eruit?

Je ‘Nar’ haalt je ’s ochtends met de auto op en neemt je mee naar de plek waarvan jij hebt aangegeven dat je je thuis voelt en waar je energie van krijgt. Tijdens de Narren, Sarren & Sparren dag praten jullie over je leven, thema’s op werk en zaken waar je tegenaan loopt. Aan het eind van de dag brengt Bert je weer terug

Ondernemerscoaching kan confronterend zijn. Het zet denkprocessen in gang, haalt opsmuk weg en werkt zo verhelderend. Het doel is jou als ondernemer, en daarmee je organisatie, te optimaliseren. Na de coaching dag belt hij je op om de sessie te evalueren en – alleen als je dat wilt – een vervolgsessie in te plannen.

Narren, Sarren & Sparren sessie

Na een Narren, Sarren & Sparren dag plant Bert vaak een dagdeel sessie in om de optimalisatie van de organisatie in gang te helpen zetten. Deze losse één op één coaching sessies duren minimaal vier uur en vinden meestal plaats op een externe locatie.

Ook Narren, Sarren & Sparren met Bert van Dijken?
Neem contact op en maak meteen een afspraak.

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in