‘Ik wil geen advies. Ik wil inzicht.’

‘Of mijn probleem is opgelost? Nee, verre van dat’, vertelt Irma. ‘De winst van de gesprekken met Bert is dat een paar punten die ik eigenlijk wel wist -maar nooit hardop durfde zeggen- zijn bevestigd. En daar kan ik mee verder’.

Wie vertelt je nog de waarheid?
Twee bedrijven heeft zij onder haar hoede. Het ene draait goed, het andere niet. En omdat Irma niet het idee heeft dat iedereen haar durft te vertellen wat zij wellicht niet goed doet, heeft ze behoefte aan een gesprek met een integere persoon: ‘Iemand die me gewoon laat vertellen en aan wie ik openheid van zaken kan geven. Uit een andere invalshoek en met andere gedachten dan de mijne. Die mij niet voedt met informatie, maar uitlegt hoe het in elkaar zit. Hoe ik in elkaar zit’.

Zicht op eigen patronen
‘Bert heeft me duidelijk gemaakt dat ik van huis uit in vaste stramienen denk. Precies zoals het me is aangeleerd. Het is fijn om vanuit een ander perspectief te bespreken waarom de zaak minder loopt. Dat is waar ik behoefte aan heb. Een andere mening die mij uit mijn vaste patronen losweekt’.

– Irma
Ondernemer

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in