‘De energie blijft.’

Ga ik door op de bekende weg of wil ik nieuwe doelen nastreven? Dat is de grote vraag voor Robert Jan als een grote opdrachtgever opzegt en zijn enige compagnon verhuist. De visueel ontwerper heeft het er moeilijk mee tot Bert van Dijken hem helpt structuur aan te brengen in zijn gedachten…

Moment van de waarheid
Ruimte zien en commerciële kansen benutten is moeilijk voor Robert Jan. ‘In de oude rolverdeling heb ik me nooit leren duiden. En wie niet gewend is om zelf beslissingen te nemen, krijgt het lastig op momenten van de waarheid’.

Heldere consequenties
Robert Jan: ‘Tijdens het Narren, Sarren & Sparren drukte Bert op de zere plek. Hij signaleerde, maar verbond daar geen conclusies aan. Daardoor is het me nu duidelijk wat de consequenties zijn van mijn gedrag’.

In beeld
‘Nu ben ik beter in staat om de plannen uit te voeren die ik al langer in beeld had. Anders dan in het verleden, want toen liet ik me bij het nemen van beslissingen liever sturen door mijn compagnon’.

Blijvende boost
Wat de meeste indruk achterlaat bij de visueel ontwerper, is de boost aan energie die hij in een sessie van één dag opdoet. ‘Energie die bovendien blijvend is. Want ik weet nu zeker dat ik het allerliefst in mijn eigen vakgebied zelfstandig actief blijf. Ik ga opnieuw beginnen, zelf de touwtjes in handen nemen en werken naar een eigen label’.

– Robert Jan van Herpen
Eigenaar & Visueel Ontwerper bij ‘Robert Jan van Herpen’

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in