Ondernemerscoaching

Kies je voor ondernemerscoaching? Dan neemt Bert je mee terug naar de basis. Houdt je een spiegel voor. Geeft je een nieuwe kijk op oude situaties waar je tegenaan loopt. Leert jezelf opnieuw kennen. En maak je een uitdagende start met je persoonlijke ontwikkeling als mens en ondernemer.

Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen passie en kwaliteit. Administreren, acquireren, leiding geven? Het hoort er allemaal bij. Maar hoe blijf je je die ondernemer voelen van het begin? Tijd om te sparren met een Nar…

Ondernemerscoach & nar Bert van Dijken

Ondernemerscoach en Nar Bert van Dijken helpt ondernemers die zichzelf – en daarmee hun onderneming – een energieboost willen geven. Als Nar vertelt hij de zuivere waarheid, zelfs als die pijnlijk is.

Bert put voor zijn sessies uit zijn eigen ondernemers achtergrond, jarenlange zakelijke ervaring en de gedegen kennis die hij heeft opgedaan uit verschillende opleidingen. Bert is sinds 2008 werkzaam op het snijvlak van training, ondernemer coaching, advies- & interim management.

Narren, Sarren & Sparren

Het optimaliseren van je onderneming begint bij jou als ondernemer. Daarom start Bert iedere ondernemerscoaching met een Narren, Sarren & Sparren dag. Bert neemt je mee naar de plaats waar jij je prettig voelt en waar je energie van krijgt. Jullie praten over het leven, zaken waar je in je onderneming tegenaan loopt en thema’s op werk. Tijdens de coaching sessies staat niet het veranderen, maar het optimaliseren van de onderneming centraal.

Iedere onderneming en ondernemer is anders. Daarom past Bert zijn ondernemerscoaching aan op jouw situatie. Hij geeft je nieuwe inzichten en samen stellen jullie heldere doelen waarmee je direct aan de slag wilt.

Ook toe aan een inspirerende coaching sessie?

Ook toe aan een inspirerende coaching sessie die je blijvende oplossingen biedt en je helpt optimaliseren? Vaak zijn één of enkele dag(del)en al voldoende. Neem contact op met Go Basic voor een persoonlijke coaching sessie met Bert van Dijken.

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in