Werkwijze Bert

Om ondernemers te helpen terug te gaan naar de basis van hun ondernemerschap neemt Bert de rol aan van Nar. Van oorsprong had de Nar immers een speciale positie aan het hof. Omdat hij zich opmerkingen en handelingen kon veroorloven die niemand anders kon maken, wist hij vaak meer te bereiken dan de raadgevers van de koning. Precies zo gaat ook optimalisator en coach Bert te werk tijdens zijn ondernemerscoaching sessies.

Herkenbaar?

  • Maak je (te) veel uren, maar kom je niet (genoeg) meer vooruit?
  • Lijkt het alsof je alleen nog maar bezig bent met administratie en acquisitie?
  • Heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent geraakt?

Optimalisator & Nar

De Nar kan vrijuit praten met alle medewerkers en heeft overal toegang. Hij vertelt de zuivere waarheid, zelfs wanneer die pijnlijk is. Alleen op die manier kunnen jij en je onderneming optimaliseren. Voor de Nar staan welzijn en een prettige, zinvolle en zingevende werksfeer centraal. Hij neemt daarbij de innerlijke drijfveer van mensen als uitgangspunt.

Wil je zelf en met je onderneming meer bereiken? Bert helpt ondernemers als optimalisator de kwaliteit van hun organisatie te verbeteren. Hij gaat op zoek naar de bron die je onderneming inspireert. En weet met zijn jarenlange zakelijke ervaring, ondernemers achtergrond en gedegen kennis altijd creatieve oplossingen en methoden aan te dragen.
Lees meer over Bert van Dijken.

Coaching sessies

Met zijn down to earth aanpak weet Bert tijdens de coaching sessies snel tot de kern van het probleem te komen. Hij luistert, stelt je op je gemak en inspireert je om tot nieuwe ideeën te komen. Een dag Narren, Sarren & Sparren doet wonderen voor je onderneming. Zet de eerste stap en boek een coaching sessie bij Go Basic. Zo run jij binnen de kortste keren weer met plezier een succesvolle onderneming.

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in