Business coach

Ben je op zoek naar een business coach die jou en je onderneming nieuwe energie en focus geeft? Ga eens een dag Narren, Sarren & Sparren met Bert van Dijken van Go Basic. Bert houdt je een spiegel voor en vertelt je waar het op staat. En geeft je zo een nieuwe kijk op de situaties waar je tegenaan loopt tijdens het ondernemen. Het resultaat? Een blijere ondernemer met een betere onderneming.

Voor wie is de coaching?

Vol passie ben je je eigen bedrijf begin. De start gaf je vleugels. Nu de administratie, acquisitie, het managen van je medewerkers en andere (bij)zaken iedere dag meer tijd opslokken dan je lief is, lijkt het soms of je meer aan het overleven bent dan ondernemen.
Herken je dat gevoel? Maak dan eens tijd om te sparren met een business coach en jezelf te optimaliseren. Want alleen als jij goed in je vel zit, kun je je onderneming succesvol runnen.

Over business coach Bert van Dijken

Bert van Dijken is sinds 2008 werkzaam als business coach. Zijn jarenlange zakelijke ervaring, ondernemers achtergrond en gedegen kennis geven zijn coaching sessies een heel eigen stijl die altijd persoonlijk is. Jij als ondernemer in jouw onderneming bent immers uniek. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten. En stel je samen met Bert heldere doelen waarmee je direct aan de slag kunt.

Narren, Sarren & Sparren

Tijdens een Narren, Sarren & Sparren dag gaat Bert letterlijk en figuurlijk met je op pad. Je praat over het leven, thema’s op werk en zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt in je onderneming. Bert is een positieve business coach die niet gelooft in veranderen. Maar het goede in je zoekt en uitvergroot om jouw functioneren in je onderneming te helpen optimaliseren.

Ook toe aan een inspirerende coaching sessie?

Wil je ook een inspirerende sessie met een business coach? Vaak zijn één of enkele persoonlijke coaching sessies al voldoende om je te helpen je onderneming te optimaliseren. Zet de eerste stap en maak nu een afspraak met Bert van Dijken van Go Basic en ga samen met hem op pad.

Contact Us

Stuur me een kort berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Vul hier uw zoekopdracht in